You are currently viewing Organització i gestió Acte de Donatge a Empar Pineda a Barcelona

Organització i gestió Acte de Donatge a Empar Pineda a Barcelona

El dia 15 de desembre es va celebrar un acte en commemoració a Empar Pineda al centre LGTBI de Barcelona. L’acte va consistir en una sèrie d’oratòries per part de diversos representants, la projecció d’audiovisuals dedicats a la seva trajectòria i l’actuació de la Marina Rossell.  Finalment va concloure amb un pica-pica i un espectacular pastís de celebració. A més a més, també es va ambientar amb la música d’una DJ, La Muerta, i un photocall personalitzat amb una imatge de la primera manifestació del Dia de l’Orgull Gai a Madrid (1977), on l’Empar en presidia la pancarta.

L’Empar Pineda és una activista feminista i defensora dels drets de les treballadores sexuals i del col·lectiu LGTBI. Va néixer a Hernani el 1944 i que va participar en la lluita estudiantil antifranquista.  Va ser detinguda i va passar un temps a la presó de Martutene. En els anys 70, durant la transició, es va traslladar a Barcelna, on va ser dirigent del Moviment Comunista de Catalunya.

Aktes: Gestió i organització de tots els elements de l’esdeveniment: conducció, sonorització i audiovisuals, control d’accés, gestió de catering i pastís, regidoria i disseny i producció dels elements gràfics.

Client: Ajuntament de Barcelona.

Data: 15 de desembre 2022

Ubicació: Centre LGTBI de Barcelona