You are currently viewing Suport a la secretaria tècnica del Consell de Dones de Barcelona

Suport a la secretaria tècnica del Consell de Dones de Barcelona

El Consell de les Dones de Barcelona és un espai participatiu on debatre i tractar qüestions d’interès per a les dones de Barcelona. Serveix per visualitzar les seves demandes, propostes i expectatives.
Durant l’any es realitzen un seguit de trobades amb l’objectiu fonamental d’aportar i enriquir la mirada de gènere en totes les polítiques de l’Ajuntament. La finalitat és avançar envers la justícia de gènere a la ciutat de Barcelona.

El passat dimarts dia 18/04, es va tancar una etapa del Consell mitjançant la renovació d’entitats de la permanent i el càrrec de vicepresidència. Així doncs, donem el tret de sortida a una nova era del Consell de les Dones.  L’objectiu és seguir participant des de la ciutadania en l’elaboració i implicació de polítiques públiques en temes de diversitat sexual i de gènere.

Des d’Aktes ens hem encarregat, durant tot l’any, de donar suport a la secretaria tècnica. També hem col·laborat en la gestió i organització de les diverses trobades del Consell de Dones i el Consell LGTBI que s’han dut a terme tant en el Saló del Cent com en el centre LGTBI de Barcelona amb la Direcció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

Aktes: Suport a la secretaria tècnica i en la gestió i organització de les diferents trobades del consell.

Client: Departament de Feminismes i LGTBI, Ajuntament de Barcelona.

Data: Octubre 2022 – Juny2023

Ubicació: Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona.