You are currently viewing Mostra Comerç i les escoles. Premi Punt de llibre 2018.

Mostra Comerç i les escoles. Premi Punt de llibre 2018.

La mostra ‘El comerç i les escoles’ és un programa educatiu impulsat per
la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, que ofereix als centres educatius que hi participen l’oportunitat de conèixer i repensar el comerç de proximitat de Barcelona i elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable.

El Premi Punt de llibre vol fer un reconeixement al punt de vista de l’alumnat sobre la ciutat i el comerç de proximitat. aquesta iniciativa premia els dibuixos fets pels escolars dels centres educatius participants, amb el comerç de barri com a tema central.

En aquest marc, es realitza l’acte de lliurament del Premi punt de llibre en que es dona un reconeixement als participants mitjançant un esdeveniment dirigit als infants.

Aktes: Disseny i creació de l’espectacle (fil conductor, actuacions, guió, etc.), Secretaria tècnica per a la confirmació d’assistència, Coordinació amb la sala per a les necessitats tècniques, personals de suport. Coordinació general.

Client: Direcció de Comerç de l’Àrea d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona.

Data: abril 2018

Ubicació: Disseny Hub Barcelona