Lliurament del XI Premi 25 de Novembre

 

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barcelona convoca el Premi 25 de novembre amb la finalitat de donar suport a aquelles iniciatives que duen a terme les associacions, entitats i grups de la ciutat, que tinguin com objectiu la sensibilització, la prevenció, la denúncia i l’afrontament de la violència masclista, oferint recursos econòmics i suport institucional que faciliti la realització dels projectes guanyadors.

 

El premi d’enguany va estar dedicat a promoure projectes que tinguessin com a finalitat la sensibilització, la prevenció i el coneixement dels estereotips sexistes en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials.

#Trama serveis culturals en fou la guanyadora pel Projecte “Teixim xarxes contra els estereotips”.

 

Dins de l’acte es va poder veure i participar en la intervenció Fem Públic. Una iniciativa desenvolupada pel Col.lectiu Punt 6, Irídia, Centre per la Defensa dels Drets Humans, i la Cooperativa de Tècniques, amb el recolzament de Calalà Fondo de Mujeres i la regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta intervenció tenia la intenció de posar-se en la pell d’una dona que camina sola tot tornant cap a casa per la nit i és assetjada per les paraules i fets dels que comparteixen l’espai públic.

(Flikr Ajuntament)

 

Aktes: Instal·lació d’escenari, sonorització i il·luminació de l’espai, cadires i mobiliari en general. Producció i coordinació.

Client: Departament de Feminismes i LGTBI, Ajuntament de Barcelona.

Data: 25 novembre 2016

Ubicació: Plaça 8 de març (Barcelona)