You are currently viewing Lliurament del XI Premi 25 de Novembre
Cartell del XI Premi 25 de Novembre

Lliurament del XI Premi 25 de Novembre

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barcelona convoca el Premi 25 de novembre amb la finalitat de donar suport a aquelles iniciatives que duen a terme les associacions, entitats i grups de la ciutat, que tinguin com objectiu la sensibilització, la prevenció, la denúncia i l’afrontament de la violència masclista, oferint recursos econòmics i suport institucional que faciliti la realització dels projectes guanyadors.

El premi d’enguany va estar dedicat a promoure projectes que tinguessin com a finalitat la sensibilització, la prevenció i el coneixement dels estereotips sexistes en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials.

#Trama serveis culturals en fou la guanyadora pel Projecte “Teixim xarxes contra els estereotips”.

Dins de l’acte es va poder veure i participar en la intervenció Fem Públic. Una iniciativa desenvolupada pel Col.lectiu Punt 6, Irídia, Centre per la Defensa dels Drets Humans, i la Cooperativa de Tècniques, amb el recolzament de Calalà Fondo de Mujeres i la regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta intervenció tenia la intenció de posar-se en la pell d’una dona que camina sola tot tornant cap a casa per la nit i és assetjada per les paraules i fets dels que comparteixen l’espai públic.

(Flikr Ajuntament)

Aktes: Aktes es va encarregar de la organització i gestió de l’esdeveniment: Instal·lació d’escenari, sonorització i il·luminació de l’espai, cadires i mobiliari en general. Producció i coordinació.

Client: Departament de Feminismes i LGTBI, Ajuntament de Barcelona.

Data: 25 novembre 2016

Ubicació: Plaça 8 de març (Barcelona)