You are currently viewing Producció d’un espai didàctic – Festival Yomo

Producció d’un espai didàctic – Festival Yomo

En el marc del Mobile World Congress, sorgeix el el Festival YOMO Barcelona (The Young Mobile Festival), una experiència educativa dirigida a estudiants de 10 a 16 anys de Catalunya i Espanya. El Festival neix amb la intenció de motivar els joves a continuar la seva educació en les àrees relacionades amb l’anomenat STEAM – la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art (i el disseny) i les matemàtiques-, tot oferint activitats, tallers, demostracions, espais interactius i xerrades, entre d’altres.

Així doncs, la Fira de Barcelona va acollir aquesta primera edició del Festival YOMO en la que AKTES va participar en la producció d’un espai didàctic per l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat), on es van impartir 3 tallers a l’entorn de la seguretat a en els dispositius mòbils i a la xarxa.

Un cop finalitzat el Festival YOMO Barcelona, es van produir unes infografies i un vídeo tutorial com a suport didàctic amb el contingut dels tallers realitzats.

Aktes: Disseny i producció de l’espai. Disseny de la imatge gràfica i continguts. Gravació i producció d’un vídeo tutorial amb el contingut dels tallers realitzats.

Client: Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat), Generalitat de Catalunya.

Data: del 27 de febrer al 3 de març de 2017

Ubicació: Fira de Barcelona (Barcelona)